Xerrada: "Prevenció de la violència masclista en l'adolescència. L'educació afectivoemocional per a la promoció de les relacions igualitàries. Estratègies coeducatives a casa i els centres educatius""

Xerrada participativa adreçada a professionals de centres educatius i famílies, que es plantegen actuar davant les violències masclistes a l'adolescència, per canviar la mirada i generar tant en les aules com en el dia a dia, un clima on la igualtat de tracte i el respecte a la llibertat hi sigui present. Un espai per prendre consciència i identificar, en aquests dos àmbits, eines i estratègies útils  per la prevenció, la detecció i l'abordatge de les violències masclistes a l'adolescència. 

 

 

Núria Pociello i Cayuela

Pedagoga, amb una llarga trajectòria en l'àmbit de la coeducació i l'educació emocional i una gran inquietud per la transformació social cap a un món millor.

Coordinadora i autora  de treballs d'investigació i recerca sobre violències masclistes  a la infància i adolescència( GEAR IPV)

Formadora en matèria de drets humans, gènere i violències masclistes i autora d’articles i materials de sensibilització en aquest àmbit, per alumnat i famílies. com els manuals de prevenció " No +violencies masclistes.Desenmascarem-les!"  Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

*Activitat amb servei d’acollida infantil gratuït de 4 a 12 anys.

24/11/2023
Hora inici 18:30
Sala de les Lletres, Biblioteca Joan Coromines
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24-11-2023 14:38