Presentació del llibre 'Llovizna', de Fran Toro

Presentació a càrrec de Nacho Roldán

Qui vol recordar per sempre? Manuel Roldán fa ècades que es fa aquesta pregunta, des de la nit del 25 de setembre de 1962, quan el riu Besòs li va prendre allò que més volia. Ja vell, entre blocs de pisos, places dures i descampats, Manuel rep dos regals: d'una banda, la malaltia, que, com la pluja fina, li esborra a poc a poc els records —també els remordiments—; de l'altra, la presència d'una veïna nova i enigmàtica, l'escriptora Eugenia de Capmany, que, amb ajuda del periodista Joaquín Soler Serrano, reconstruirà i donarà sentit a la seva història.

Després de l'èxit d'Olivos de cal, Fran Toro ens submergeix en històries emmarcades al voltant d'una rotllana de cadires de boga, durant revetlles de Sant Joan on dos nens somien, en barris de cases baixes que desapareixen engolides pel fang, i en un extraradi barceloní que als anys vuitanta no donava cap respir.

Llovizna és una història excepcional amb segell d'autor, una novel·la doble que destil·la intriga i costumisme, un joc de novel·les matrioska els fils de la qual no deixaran de trenar-se fins a l'última pàgina.

Sala de les Lletres, entrada lliure.

28/04/2023
Hora inici 18:00
93 557 18 88
Gratuït
Durada : 1 h 30 min aprox.
Ho organitza : Biblioteca Joan Coromines
Tipus d'acte : Presentacions de llibres
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-03-2023 18:34