Exposició: "Moltes dones i pocs homes", Tomàs Morell Brenner

Inauguració: Divendres 12 de gener, a les 19 h

L'obra de Tomàs Morell Brenner (Barcelona, 1964) explora la intimitat i la identitat. Utilitza recursos narratius i retòrics, com la sàtira i l'al·legoria, per explorar temes com el gènere i la sexualitat, així com les desigualtats de riquesa i poder producte de la nostra era digital.

En els treballs dels darrers anys, aborda la identitat de la dona i la feminitat i utilitza imatges estereotipades contemporànies, entrellaçades amb records i experiències personals. Les escenes inventades tenen un caràcter humorístic, que de vegades frega allò grotesc. Al·ludeixen al debat al voltant de la identitat de gènere, alhora que emfatitzen la ironia en el plantejament de la condició humana.

En línies generals, el canvi principal en els seus darrers quadres consisteix a reintroduir la figura masculina en la seva narrativa personal. Des del plantejament pictòric, s'aguditza el conflicte existent entre estilització formal i narració. Com més estilització, menys narrativa, i al revés; encara que no sigui cert del tot, ni tampoc precís.

12/01/2024
Hora inici 17:00
Fins el 18/02/2024
Espai Casinet
Ho organitza : Ajuntament del Masnou
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16-01-2024 12:17