Dia Mundial Sense Tabac

Personal professional del CAP Masnou realitzarà una carboximetria a totes les persones fumadores.

El dimecres 31 de maig se celebra el Dia Mundial Sense Tabac.

Coincidint amb aquesta data, els Centres d'Atenció Primària del municipi commemoren la "Setmana Sense Fum" en col·laboració amb l’Ajuntament del Masnou, organitzant diferents activitats per promoure els hàbits saludables. Es farà mitjançant taules informatives a l'exterior d'un dels edificis, a la plaça Marcelina Monteys, i també amb pantalles que emetran informació per als pacients dels centres i amb pòsters divulgatius als Instituts.

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La Setmana Sense Fum és una eina per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

Personal professional del CAP Masnou realitzarà una prova a totes les persones fumadores que s'apropin (carboximetria: mesura la quantitat de CO2 que el pacient fumador exhala). Seguit d'una petita intervenció per motivar al pacient a que deixi de fumar, donant la possibilitat de programar una visita amb el seu equip de referència del CAP per abordar el procés de deshabituació.

31/05/2023
Hora inici 10:00
Plaça de Marcel·lina de Monteys
Gratuït
Ho organitza : CAP Masnou en col·laboració amb l'Ajuntament del Masnou
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-05-2023 14:16