Conferència: "El vi i el cava a la publicitat: de les bombolles a Martin Scorcese"

Activitat emmarcada dins el projecte "Lletres i vins"

Un recorregut històric per la publicitat audiovisual vinculada al món del vi i el cava, des de les bombolles nadalenques al curtmetratge dirigit per Martin Scorsese l’any 2007. També s'analitzarà com s’anuncien altres begudes espirituoses en funció del consumidor al qual s'adrecen dirigir.

A càrrec de Pablo Sancho. Responsable de projectes de la Federació Catalana de Cineclubs i president de l’entitat entre 2015 i 2017. Llicenciat en Història de l’Art i Comunicació Audiovisual per la UB, és màster en Ficció de Cinema i Televisió per la Universitat Ramon Llull i en Film Business per ESCAC. És el programador de Cineclub Vilafranca, que gestiona les sales Zazie i Kubrick, i ho va ser del Festival Most, festival internacional de cinema del vi, entre el 2012 i el 2016. Actualment dirigeix la revista en línia Industrias del Cine, fundada l’any 2017.

Biblioteques amb DO és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració dels diversos agents culturals i del món del vi.

Sala de les Lletres, entrada lliure.

23/03/2023
Hora inici 18:00
93 557 18 88
Gratuït, cal inscripció
Durada : 1 h
Ho organitza : Biblioteca Joan Coromines, Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Federació Catalana de Cineclubs
Tipus d'acte : Conferència
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 03-02-2023 09:13