Dia Mundial Sense Tabac

El CAP Ocata instal·larà una taula informativa per tal de donar informació i guies per deixar de fumar i també sobre mites de les diferents formes que hi ha ara de fumar (vapers, pipes d'aigua, cigars de combustió), alhora canviaran tabac per fruita que ha cedit el supermercat Caprabo del polígon Voramar II.

El dimecres 31 de maig se celebra el Dia Mundial Sense Tabac.

Coincidint amb aquesta data, els Centres d'Atenció Primària del municipi commemoren la "Setmana Sense Fum" en col·laboració amb l’Ajuntament del Masnou, organitzant diferents activitats per promoure els hàbits saludables. Es farà mitjançant taules informatives a l'exterior d'un dels edificis, a la plaça Marcelina Monteys, i també amb pantalles que emetran informació per als pacients dels centres i amb pòsters divulgatius als Instituts.

L'objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum i de residus del tabac. La Setmana Sense Fum és una eina per promoure conductes saludables, tant per a infants i adolescents, com per a persones adultes.

El CAP Ocata instal·larà una taula informativa per tal de donar informació i guies per deixar de fumar i també sobre mites de les diferents formes que hi ha ara de fumar (vapers, pipes d'aigua, cigars de combustió...), alhora canviaran tabac per fruita que ha cedit el supermercat Caprabo del polígon Voramar II. Donant la possibilitat de programar una visita amb el seu equip de referència del CAP per abordar el procés de deshabituació. Aquesta acció es portarà a terme a la porta del mateix CAP.

31/05/2023
Hora inici 08:00
Centre d'Atenció Primària Ocata
Gratuït
Ho organitza : CAP Ocata en col·laboració amb l'Ajuntament del Masnou
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 30-05-2023 14:21