Ajuts per a llibres i beques menjador

Última revisió 01-07-2020 14:21
26/06/2020

Avís:

La convocatòria per sol·licitar els ajuts de menjador i de llibres per el proper curs 2020/21, és del 6 al 17 de juliol (ambdós inclosos).

Les peticions que es realitzin fora d’aquest termini quedaran sense efecte i hauran de realitzar-se, de nou, dins les dates establertes.

Entre el 6 i el 17 de juliol es podran sol·licitar els ajuts econòmics individuals per a l’adquisició de llibres i material escolar, així com també per al menjador escolar del curs 2020-2021.

Les persones interessades que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores podran presentar el formulari de sol·licitud telemàticament durant el termini de la convocatòria. Excepcionalment, es podrà fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC, Roger de Flor, 23), amb cita prèvia.

Ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar 

Ajuts econòmics individuals municipals per a l’adquisició de llibres i material escolar per al curs 2020-2021 d'alumnes d’educació infantil, primària o secundària empadronats al Masnou. 

Per participar en les convocatòries, les persones interessades trobaran els formularis de sol·licitud i més informació relacionada al catàleg de tràmits.

Ajuts individuals de menjador escolar del Consell Comarcal del Maresme 

Ajuts individuals de menjador del Consell Comarcal del Maresme per al curs 2020-2021, adreçats a alumnes d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil, escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics.

Formes de tramitació

Les persones interessades a participar en la convocatòria, com a mesura excepcional a causa del COVID-19, prioritàriament hauran de presentar la sol·licitud per via telemàtica (Enllaç instància genèrica). Es tramitarà com una instància genèrica on haureu d'especificar les vostres dades. Cal que adjunteu l'imprès específic degudament emplenat.

Excepcionalment es podrà realitzar presencialment demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana:

    - Clicant en aquest enllaç: https://citaprevia.gestorn.com/elmasnou)

    - o per telèfon, trucant al 93 557 17 77 (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres).

Haureu d'aportar tota la documentació relativa al compliment dels requisits que es derivin de la sol·licitud.

 

A continuació trobareu les bases i l'imprès de sol·licitud.

Els ajuts econòmics es podran sol·licitar entre el 6 i el 17 de juliol.
Els ajuts econòmics es podran sol·licitar entre el 6 i el 17 de juliol.