Actuacions d'emergència a conseqüència de l'incendi al parc de Vallmora

Última revisió 03-08-2020 08:16
30/07/2020

A conseqüència de l’incendi que va tenir lloc el 24 de juliol a la part alta del parc de Vallmora, l’Ajuntament ha iniciat un seguit d’actuacions d’emergència per reparar-hi els danys causats pel foc, que inclouen la neteja de l’espai i l’enderroc parcial d’una construcció en mal estat.

D’una banda, per evitar qualsevol tipus de lesió, es procedirà a la retirada d’andròmines i restes de tot tipus de material cremat que s’han trobat a la zona afectada per l’incendi. A més, es retiraran els residus de fibrociment amb contingut en amiant. L’espai es netejarà amb mitjans manuals i mecànics.

Entre les zones afectades es troba una construcció en la qual hi ha una part d’un edifici que està totalment cremada i presenta un perill greu, ja que no es pot garantir l’estabilitat de l’estructura actual. Per aquest motiu, les actuacions també inclouen l’enderroc de la coberta i la col·locació d’una tanca per protegir la construcció existent.

Les tasques d’emergència per reparar i prevenir els danys causats pel foc, a càrrec de l’empresa Camilo Fernández SL, tindran un cost de prop de 25.000 euros i no s’estendran més d’una setmana.

 

L'incendi es va originar a la part alta del Parc de Vallmora
L'incendi es va originar a la part alta del Parc de Vallmora