Us convidem a degustar productes elaborats al Masnou, maridats amb vi de la DO Alella.
Elisabet Vidal, sommelier oficial de la Ruta del Vi DO Alella, conduirà l’activitat perquè pugueu gaudir d'aquesta experiència.
En aquesta ocasió es tastarà el plat guanyador de la quarta edició de l’Escuracassoles, el salmorejo amb bacallà fumat i salmó cruixent, de La Picaña. Al capdavant d’aquest establiment hi ha Hicham Khammali, que, juntament amb el seu equip, fa de la cuina un veritable art. Ja tenen la Cullera de Fusta, el guardó que han rebut com a establiment guanyador de la quarta edició del certamen, que també es van emportar en la primera i tercera convocatòria, el 2021 i 2023.
Activitat de pagament (10 €).
Enllaç de pagament: https://www.entrapolis.com/
Informació i reserves: en línia i a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 / turisme@elmasnou.cat .