"El Masnou concilia", espai d'acollida infantil

Espai destinat a donar temps personal a mares i pares.

Els dissabtes dels mesos de març, abril i maig, trobareu a l’edifici Centre, a la sala polivalent de la Barqueta i al pati de l'escola Rosa Sensat, un espai d’acollida i canguratge per a infants de 4 a 12 anys amb activitats temàtiques gratuïtes dinamitzades.
El programa està pensat perquè els matins dels dissabtes els infants puguin gaudir de les activitats programades o bé jugar a l’espai lúdic de canguratge.

Espai: 1ª Planta Edifici Centre. (Carrer Itàlia,50)
Dissabte 25 de març
De 10.30 a 12.30 h. Espai lúdic dinamitzat amb servei de canguratge.

Activitat: Contacontes

Inscripcions 
Tant les activitats dirigides com el canguratge són gratuïts.
Places limitades. Cal inscripció prèvia mitjançant el formulari del web de l’Ajuntament 


Condicions d’ús de l’espai
•    El servei és universal, obert a tots els nens i nenes. 
•    Cal inscripció prèvia obligatòria per a cada activitat amb una antelació mínima de 48 hores. 
•    Cada servei té un nombre màxim d’infants inscrits. En cas que sigui necessari, tenen preferència els infants provinents de col·lectius prioritaris.
•    Hi ha un límit de tres inscripcions mensuals per infant.
•    El primer dia d’assistència es requerirà a la persona responsable legal de l’infant la signatura del document d’inscripció i el compromís d’acceptació de la normativa interna de funcionament del servei, així com una fitxa amb la informació necessària i relativa a l’infant (inclosa la informació sanitària) i altres dades d’interès.
•    L’infant ha de ser acompanyat al servei i n’ha de ser recollit pel seu tutor/a legal, pare o mare o en qui es delegui. S’ha d’informar les entitats responsables de qui és aquesta persona.

 

 

Aquest servei s’emmarca en el que estableix la Resolució IRESOLUCIÓ IFE/4064/2022, de 23 de desembre, per la qual s’aprova el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants i als consells comarcals per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nenes i nens dels 0 als 16 anys a tot el territori català.

 

25/03/2023
Hora inici 10:30
Espai: 1ª Planta Edifici Centre. (Carrer Itàlia 50)
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 23-03-2023 17:55