L'Equip de Govern visita el projecte de l'Illa Centre

Dilluns, 24 d'abril, l'alcalde, Jaume Oliveras, acompanyat per part de l'Equip de Govern, els edils Noemí Condeminas, Sílvia Folch i Jordi Matas, van visitar l'oficina de vendes que la promotora immobiliària CORP té a l'Illa Centre per veure una maqueta del projecte. La promoció, que rep el nom de “Nou Centre”, té com a finalitat convertir aquesta illa en el nou centre social i comercial del Masnou.

L'actuació inclou la construcció escalonada dels edificis i les plantes comercials, juntament amb una plaça pública central amb diversos espais d'usos diferenciats i relacionats entre si mitjançant rampes, graons i bancs. Les vivendes, són de 2, 3 i 4 dormitoris i van des dels 59 fins als 148 m2 . Segons la promotora, el 48% dels immobles ja han estat venuts.

El projecte, de 38.658 m2,  contempla la construcció d'un conjunt de 6 edificis plurifamiliars, format per un total de 145 habitatges, dels quals 138 són de règim lliure i 7 de règim concertat; 36 locals comercials; 1 gran comerç; 345 places simples d'aparcament privades i 31 aparcaments dobles; un aparcament públic amb 147 places; 211 trasters privats i 4 trasters públics i urbanització d'una plaça pública, en la parcel·la situada entre els carrers d'Itàlia, Roger de Flor, Flos i Calcat i Pintor Domènech Farré. L'Ajuntament va concedir la llicència d'obres majors per a la construcció del projecte a la Junta de Govern Local del passat 13 d'abril.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-04-2024 17:31