Salutació

Jaume Oliveras i Maristany
Alcalde del Masnou

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament del Masnou.

En la sessió plenària extraordinària del 17 de juny de 2023, constitutiva del nou consistori per al mandat 2023-2027, vaig ser escollit de nou com a alcalde del Masnou. En el meu tercer mandat com a batlle, continuaré treballant i aportant tota la meva experiència com a servidor públic per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la vila. Aquesta és la meva màxima prioritat: treballar pel Masnou, municipi dels meus avantpassats, de la meva família, dels masnovins i masnovines d’avui i, també, dels que vindran.

Aquest web municipal, a banda de proporcionar-vos la informació que requeriu del Masnou, també té la funció de facilitar-vos el diàleg amb l’Ajuntament, juntament amb altres canals de comunicació que ens han de permetre a tots plegats millorar el dia a dia del nostre municipi. La comunicació fluida amb la ciutadania és molt important.

Com ho són, també, altres reptes que té l’Equip de Govern que encapçalo, que afronta de forma prioritària les polítiques d'habitatge, els drets energètics de la ciutadania, l'enfortiment de les polítiques socials i comunitàries, les polítiques d'igualtat, el reforçament del transport públic i la mobilitat sostenible i els serveis als quals té dret la ciutadania.

Treballem de manera incansable per complir les nostres responsabilitats i, en definitiva, per a la igualtat d’oportunitats, la justícia i l’equitat al Masnou, des del compromís en la defensa dels drets nacionals i socials del país.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-10-2023 14:40