Manteniment a la via pública: asfaltatge, pintura viària i neteja d'escocells

Última revisió 03-08-2020 08:30
28/07/2020

Ja han finalitzat les obres d’asfaltatge en diversos carrers del municipi, que tenen per objectiu millorar els trams més deteriorats. Com a complement de les actuacions d’asfaltatge, aquesta setmana s’està duent a terme la pintura viària. D’altra banda, durant l’estiu es realitza  una campanya de retirada d'herbes dels escocells de la via pública.

Des del 30 de juny, s’han asfaltat diversos trams de carrers del Masnou. En concret, el carrer de Sant Felip, entre el de Capitans Comellas i Pintor Villà; el de Francesc Macià, entre el de Pompeu Fabra  i l’avinguda de Joan XXIII; el de Mare de Déu del Pilar, entre el d'Amadeu I (carretera d’Alella) i l’avinguda de Pau Estapé Maristany; el d’Ametllers, el del Priorat, el del Penedès, en el tram del de Priorat al del Vallès; i el de la Pollacra Goleta Constança, entre els de Terol i d’Almeria. Les obres les està duent a terme l'empresa Asfalts de l'Anoia per un import de prop de 176.000 euros.  A més a més, al carrer dels Ametllers s'ha aprofitat l'obra d’asfaltatge per millorar-hi la recollida d'aigües pluvials amb l'execució de nous embornals i la millora d'alguns dels existents.

D’altra banda, a través de l'empresa FCC, que gestiona la neteja viària i la recollida de residus del municipi, s’està duent a terme una campanya específica per retirar les herbes dels escocells. Amb previsió d'acabar a finals d'agost o principis de setembre, l’actuació es fa per fases i abraça el conjunt de carrers del municipi. Els operaris retiren les herbes manualment o amb l’ajuda d’una desbrossadora.