La Fira de Nadal arriba acompanyada de la primera Mostra Gastronòmica

Última revisió 29-11-2019 13:23
28/11/2019

El tradicional mercat nadalenc es combina enguany, per primera vegada, amb un esdeveniment que vol promocionar la cuina masnovina

El centre del Masnou s’omplirà de parades aquest cap de setmana, dissabte 30 de novembre i diumenge 1 de desembre, amb la tradicional Fira de Nadal i una novetat: la 1a Mostra Gastronòmica.

La Fira de Nadal s’instal·larà al carrer de Roger de Flor, entre la plaça de Catalunya i el carrer de Navarra. Hi haurà una quarantena de parades de comerços locals i d’artesania. Dissabte estaran obertes de 10 a 21 h. Diumenge, de 10 a 20 h. Les persones que la visitin podran gaudir, a més, de tallers, concursos i altres activitats, com saludar el Pare Noel o contemplar espectacles.

La Mostra Gastronòmica quedarà instal·lada a la plaça Nova de les Dones del Tèxtil. El dissabte estarà oberta de 19 a 23 h. El diumenge, de 12 a 16 h. L’horari d’aquest segon dia ha canviat respecte al que s’ha publicat al número de novembre de la revista El Masnou Viu. Els restauradors locals aprofitaran la Mostra per oferir creacions culinàries amb elements identitaris de la tradició gastronòmica del Masnou.

Premis per a la clientela

Coincidint amb la Fira de Nadal, aquest cap de setmana també s’engega la campanya “Queda’t al Masnou”, que premia la clientela del comerç local entre el 30 de novembre i el 31 de desembre del 2019. Les persones que hi participin entraran en el sorteig de deu premis de 300 euros cadascun per gastar en negocis del Masnou. A més, es regalaran bosses reutilitzables.

Per participar en el sorteig i per obtenir una bossa, cal reunir tres segells que acreditin haver comprat en negocis del municipi. S’han d’entregar les butlletes als punts d’informació que s’instal·laran amb aquest propòsit. Allà s’inscriurà la persona al sorteig i se li lliurarà una bossa reutilitzable, fins que s’esgotin les 3.000 unitats disponibles. Els punts on cal adreçar-se per lliurar les butlletes, inscriure’s al sorteig i obtenir una bossa són els següents:

Punts fixos

  • Edifici Centre: De dilluns a divendres laborables, d’11 a 13 h i de 16 a 19 h.
  • Oficina de Turisme - Casa de Cultura: De dimarts a divendres, de 16 a 20 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, i diumenges i festius, de 10 a 14 h.
  • Espai Municipal Els Vienesos: Fins al 21 de desembre del 2019. De dilluns a divendres laborables, de 16 a 18 h.

Punt mòbil

Fira de Nadal: 30 de novembre i 1 de desembre del 2019.

 

Cartell Fira de Nadal i Mostra Gastronòmica 2019
Cartell Fira de Nadal i Mostra Gastronòmica 2019