Habitatge


Participació: Elaboració del Pla local d'habitatge

Cartell: Procés participatiu del Pla local d'habitatge.L'Ajuntament ha obert un procés participatiu per tal d'elaborar el Pla local d'habitatge. 

Hi ha diverses vies per participar-hi:
 

1. Omplint: Qüestionari en línia sobre l'habitatge al Masnou
 

2. Assistint a la sessió oberta a la ciutadania
Per participar-hi cal omplir la inscripció en línia.
Se celebra el 23 d'octubre del 2019, a les 19 h, a la Sala Joan Comellas (Edifici Centre).

A banda, s'organitza una altra sessió amb entitats i persones vinculades a la temàtica, a més d'una tercera amb els regidors i regidores del consistori.


Accés a l'habitatge

El Pla local d’habitatge del Masnou (PLH) ha de definir les estratègies locals que cal desenvolupar per fomentar el dret de la ciutadania a gaudir d'un habitatge digne en condicions assequibles.

S'elabora en tres fases. La primera es dedica a analitzar i diagnosticar la situació actual de l'accés a l'habitatge al Masnou. La segona se centra en la participació ciutadana. Per últim, i en base al contingut que generin les dues primeres fases, s'elabora un pla d'acció que defineixi els objectius, les estratègies i les propostes d'actuacions.

Oficina Local d'Habitatge

L'Oficina Local d'Habitatge del Masnou és un servei públic gratuït de l'Ajuntament del Masnou per gestionar temes d'habitatge, i informar i assessorar la ciutadania sobre aquestes qüestions.

I us dona un cop de mà pel que fa a:

 • Informació i assessorament general sobre habitatge
  Tota la informació necessària sobre temes relacionats amb l'habitatge: compra, lloguer, comunitat de propietaris...
 • Lloguer
  Mediació pública en el mercat de lloguer privat, mediació entre propietaris i llogaters. Tramitació i seguiment d'ajuts al lloguer.
 • Protecció oficial
  Tota la informació necessària sobre les promocions públiques, l'habitatge protegit, el Registre únic de sol·licitants i la tramitació d'ajuts a l'habitatge públic.
 • Rehabilitació i edificació
  Tramitació d'ajuts, informació sobre habitabilitat i tramitació de cèdules, i assessorament sobre els deures de manteniment d'habitatges i edificis.

On és i com contactar-hi?

La primera atenció es fa a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Per a visita amb els tècnics, cal demanar prèviament hora a l'OAC.

 • Adreça:
  Carrer de Roger de Flor, 23
  08320 El Masnou
 • Horari d'atenció al públic: matins de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h; dijous a la tarda, de 16 a 19 h. (A l'agost, l'OAC tanca a les tardes.)
 • Correu electrònicOLH

Enllaços i documents informatius

 • Guies d'actuació, recursos i ajuts

 • Cercador d'oficines i serveis d'habitatge
  Cliqueu aquí per anar al cercador d'oficines i serveis d'habitatge a la província de Barcelona.
   
 • Pla local d'habitatge del Masnou
  Cliqueu aquí per veure el Pla local d'habitatge del Masnou.

Equipaments