Benvinguda

Jaume Oliveras, alcalde de El MasnouBenvinguts i benvingudes a la pàgina web de l’Ajuntament del Masnou. Com a alcalde del Masnou, tinc el compromís amb tots vosaltres d’exercir la responsabilitat que m’ha estat atorgada per part del Ple d’aquesta corporació. La voluntat de la població del Masnou ha definit, per a aquest mandat 2015–2019, un plenari municipal més divers, ampli i representatiu dels diferents interessos dels ciutadans i ciutadanes. L’Ajuntament és l’administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicació és un repte que cal anar millorant dia a dia per part d’aquest Ajuntament. I ha de ser una comunicació que també permeti que la ciutadania del Masnou expressi les seves demandes i faci aportacions al treball col·lectiu que ens hem proposat portar endavant.

L’Equip de Govern que avui encapçalo té altres grans reptes damunt la taula: treballar per la cohesió social, la promoció i l’activitat econòmica del municipi, el manteniment i millora del nostre espai públic, la cultura com a eix vertebrador del nostre municipi i la modernització de l’Ajuntament  perquè ens permeti una millor comunicació i participació. Un Ajuntament pensant en el servei a la ciutadania. El nostre municipi no és aliè a la situació que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruïlla i ara és el moment de donar el pas decisiu cap a la plena llibertat. L’alcalde i l’Equip de Govern estem fermament compromesos en aquests moment històric.

Com a alcalde del Masnou, he adquirit un compromís. Un compromís basat en la dedicació i la responsabilitat. Vull exercir aquest càrrec amb rigor, diàleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per el Masnou més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat, per el Masnou amb una qualitat de vida que ens faci sentir orgullosos a tots plegat de compartir una realitat en què tots som veïns i veïnes , que tots som ciutadans i ciutadanes.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 17-09-2018 13:47