La Fira dona la benvinguda al Nadal

Última revisió 03-12-2019 08:17
02/12/2019

El cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, el Masnou va donar el tret de sortida a les celebracions nadalenques amb una fira carregada de productes relacionats amb aquestes festes que es va instal·lar, per segon any, al centre del municipi. Des de l’inici del carrer per a vianants de Roger de Flor fins a l’altura del carrer de Navarra, es van instal·lar prop d’una cinquantena d’expositors i, com a novetat d’enguany, la plaça Nova de les Dones del Tèxtil va acollir, paral·lelament, la primera mostra gastronòmica “Tasta i Cuina el Masnou”, amb tretze expositors, tots locals, que van oferir creacions culinàries amb elements identitaris de la tradició gastronòmica del municipi. Els aparadors expositius d’artesans i comerciants es van combinar amb una graella d’activitats diverses que va incloure tallers de manualitats, espectacles de carrer o exhibicions de balls.

Inici de la campanya "Queda’t"

La Fira també ser l’inici de la campanya “Queda’t al Masnou”, que, fins al dia 31 de desembre, ofereix la possibilitat de participar i aconseguir premis per comprar en establiments locals. El Punt d’Informació Municipal del Masnou (PIMM), instal·lat a l’esdeveniment firal, va ser la primera cita del repartiment de les bosses reutilitzables de la campanya i, també, de distribució de butlletes per participar en el sorteig de deu premis de 300 euros cadascun per gastar als negocis del Masnou. Un cop passada la Fira, les persones que hi vulguin participar poden fer-ho emplenant les butlletes i recollint les bosses de la promoció als punts fixos. Vegeu com participar-hi.

Guarnir els aparadors per Nadal

Els establiments del municipi, empreses de comerç, de serveis i paradistes del Mercat Municipal que ho desitgin poden participar en la nova edició del concurs d’aparadors de Nadal 2019, que repartirà premis entre els comerciants que decorin els seus aparadors amb temàtica relacionada amb les festes nadalenques. Les inscripcions es podran fer fins a l’11 de desembre a comerc@elmasnou.cat. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Entren en vigor les tarifes de l’aparcament de la plaça Nova de les Dones del Tèxtil

L’1 de desembre van entrar en vigor les tarifes de l’aparcament municipal situat sota la cèntrica plaça Nova de les Dones del Tèxtil. L’ús d’aquest aparcament ha estat gratuït des que es va obrir, el mes de maig passat, en règim de portes obertes. Ara, però, han d’entrat en vigor les tarifes que es van aprovar al Ple municipal del mes de març del 2019.

Es podrà utilitzar gratuïtament aquest aparcament en horari diürn si és per fer compres o per utilitzar algun servei dels comerços, establiments o empreses que s’hagin adherit al conveni específic que ha elaborat l’Ajuntament per dinamitzar l’activitat econòmica de l’entorn de la plaça. Més informació en aquest enllaç

 

A la Fira s'hi van donar cita prop d'una cinquantena d'expositors
A la Fira s'hi van donar cita prop d'una cinquantena d'expositors