Tall de l'N-II aquest diumenge: afectacions al trànsit i als busos

Última revisió 07-10-2019 08:39
04/10/2019

La prova esportiva Ironman impedeix la circulació en aquesta via entre les 7.30 i les 16.00 hores, aproximadament, del 6 d’octubre

Aquest diumenge, 6 d’octubre, es tallarà la carretera N-II al trànsit, entre Montgat i Calella. El tall, que serà vigent entre les 7.30 i les 16.00 h, aproximadament, afectarà, per tant, tot el tram masnoví.

S’han previst rutes alternatives per facilitar la mobilitat. D’una banda, s’habilitarà un carril addicional a l’N-II, en sentit Barcelona, entre les rotondes de la carretera d’Alella i la del límit amb el terme municipal de Montgat, que dona accés a les autopistes C-31 i C-32. Aquest carril addicional només permetrà circular en sentit Barcelona.

Per anar en sentit Mataró, cal utilitzar l’autopista C-32. S’hi pot accedir des de la carretera d’Alella. Mentre duri el tall a l’N-II, el peatge serà gratuït, però només en sentit Mataró i recollint el tiquet que permet l’ús gratuït.

També es podran utilitzar els vials del port esportiu, en ambdós sentits de circulació. Permeten travessar el centre del Masnou, connectant la carretera d’Alella i la Baixada al Port (a la qual s’accedeix a través del carrer de Sant Felip, a pocs metres de la cantonada amb el carrer de Tomàs Vives). Finalment, s’habilitarà un altre carril addicional a l’N-II, entre el passeig de la Riera i el carrer del Torrent de Can Gaio, només en sentit Barcelona i per permetre l’accés a la gasolinera que es troba en aquest tram.

Autobusos

El tall a l’N-II afecta també les línies d’autobús que circulen pel Masnou.

  • Línia C19 (bus urbà del Masnou). Evitarà l’N-II desviant-se pels carrers de la República Argentina, Jaume I, Joan XXIII i Navarra. Restaran fora de servei diverses parades, on es col·locarà la senyalització que ho indicarà. Es recomana consultar l’avís on s’especifiquen les parades anul·lades i les alternatives més properes.
  • Línia C15 (Teià – El Masnou). Evitarà l’N-II desviant-se pel carrer de Jaume I, on s’habilitarà una parada davant les Escolàpies (prop de la cantonada amb el carrer del Doctor Agell). També s’ha publicat un avís on s’indica l’anul·lació de tres parades: Tomàs Vives-Esperança, Baixador d’Ocata i Capitans Comellas-St. Felip.
  • Línia C10 (Barcelona – Mataró). Transitarà per l’autopista C32. Per tant, s’anul·len les parades de tots els municipis que es troben entre Badalona i Mataró, incloent-hi el Masnou, entre les 6.00 i les 18.00 h (aproximadament) del 6 d’octubre.

Rutes alternatives pel tall de l'N-II amb motiu de l'Ironman 2019.
Rutes alternatives pel tall de l'N-II amb motiu de l'Ironman 2019.