La pràctica centrarà les V Jornades d'Ocupació 

Última revisió 24-10-2019 08:09
23/10/2019

Si voleu conèixer totes les activitats, consulteu-ne el programa

 

A principis de novembre, entre el 6 i el 8, arriba una nova edició de les jornades que organitzen, anualment i conjuntament, els municipis d'Alella, el Masnou i Teià i que versen sobre l’ocupació. La conferència inaugural serà al Masnou i, enguany, es faran activitats tant al matí com a la tarda, per facilitar l’accés a persones desocupades, treballadores i estudiants.

La temàtica escollida per a aquesta edició té per objectiu entrenar els participants sobre diferents competències (habilitats). Així, els tallers (càpsules formatives) seran eminentment pràctics i la idea parteix d’un “gimnàs de competències” per “entrenar”, adquirir i millorar habilitats en les àrees de comunicació, orientació a l’objectiu, creativitat, i gestió del temps i de les emocions. 

Aquests workshops s’adrecen a persones ocupades i desocupades dels tres municipis per tal que puguin millorar les competències transversals. A més, en tractar-se “d’entrenar” aquelles competències que es vulguin millorar, els assistents podran participar en totes aquelles càpsules formatives en què estiguin interessats, sense que hi hagi un itinerari obligatori.  

Atès que les places són limitades, cal inscripció prèvia, que es pot fer posant-se en contacte amb el Servei Local d’Ocupació o mitjançant aquest formulari d’inscripció.
 

Cartell de les jornades d'enguany
Cartell de les jornades d'enguany

Documents adjunts