Visita d'obres a l'Illa Centre, una transformació urbanística que encara la recta final

Última revisió 01-10-2018 09:03
27/09/2018

L’empresa constructora preveu que l’obra acabi a finals d’aquest any

Una comitiva de l’Ajuntament ha visitat aquest matí les obres de l’Illa Centre per comprovar els avenços d’un projecte urbanístic que transformarà el centre del Masnou.

I és que, a més d’uns 150 habitatges nous distribuïts en 6 edificis, el Masnou guanyarà una gran plaça al centre de la vila, amb jocs infantils i àrees enjardinades. També hi haurà una nova zona comercial i un aparcament soterrani que tindrà places públiques i privades. L’àmbit ocupa una superfície d’uns 14.000 metres quadrats. Comptarà amb un supermercat de 1.700 metres quadrats que crearà entre 35 i 40 llocs de treball. El projecte inclou, a més, uns 40 nous locals comercials i de restauració. 

A la visita, hi han participat l’alcalde, Jaume Oliveras, i altres membres de l’Equip de Govern, concretament Sílvia Folch, Ricard Plana i Joaquim Fàbregas. També hi ha acudit Eduard Gisbert, alcalde del Masnou entre el 2003 i el 2011, etapa en la qual es va tramitar bona part del planejament necessari per dur a terme aquest projecte. Els acompanyaven personal tècnic de l’Ajuntament, l’arquitecta Vicky Barber i representants de la promotora que duu a terme l’obra. S’hi havien convidat els portaveus de la resta de grups municipals, si bé no hi han assistit.

La visita s’ha fet, principalment, a les zones d’ús públic, començant per la nova gran plaça, que se situa al centre l’àmbit. Tot seguit s’han dirigit cap al soterrani, on han recorregut el futur aparcament i la zona on s’ubicarà el supermercat. Per finalitzar, han visitat dos habitatges de mostra i el terrat d’un dels edificis.