Tall de trànsit a Sant Miquel entre el 4 i el 17 de març

Última revisió 01-03-2019 08:09
28/02/2019

En concret, quedarà tallada la cruïlla entre aquest carrer i el de Roger de Flor, per les obres de reurbanització d’aquest últim

Es talla el trànsit a la cruïlla formada pels carrers de Sant Miquel i de Roger de Flor, entre el dies 4 i 17 de març. Així, el tram afectat del carrer de Sant Miquel és el comprès entre els carrers del Pintor Domènech Farré i el passeig de Romà Fabra. Quant al carrer de Roger de Flor, ja fa dies que s'ha tallat el trànsit al tram comprès entre els carrers de Sant Miquel i de Navarra per les obres de reurbanització que s’hi estan fent.

El vehicles particulars podran entrar i sortir dels pàrquings situats al tram afectat del carrer de Sant Miquel. També es permetrà l’accés puntual als que proveeixen els comerços. Per fer-ho possible, es podrà circular en doble sentit al tram del carrer de Sant Miquel comprès entre els carrers de Roger de Flor i del Pintor Domènech Farré / Tomàs Vives. Amb tot, es recomana que només s’hi transiti quan sigui imprescindible fer-ho.

Per facilitar l’activitat comercial, s’habilitaran dues zones de càrrega i descàrrega, als dos extrems de l’àmbit afectat. La primera, al carrer del Pintor Domènech Farré, al tram comprès entre els carrers de Navarra i de Sant Miquel. La segona, al carrer de Sant Miquel, al llarg d’uns metres des de la intersecció d’aquesta via amb el passeig de Romà Fabra.

Per tal de minimitzar les afectacions en la mobilitat, es podrà circular en ambdós sentits al tram del carrer del Pintor Domènech Farré comprès entre els carrers de Navarra i de Flos i Calcat. Els talls i desviaments de trànsit estaran senyalitzats. Es prega respectar-los i, sempre que sigui possible, evitar circular amb vehicles en l’àmbit afectat. Es pot demanar més informació a l’Oficina de Mobilitat de l’Ajuntament del Masnou, als números de telèfon 93 557 16 47 i 93 557 16 45, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores.

Un cop finalitzi l’actuació a la intersecció entre els carrers de Sant Miquel i de Roger de Flor, es faran talls de trànsit successius a les cruïlles del carrer de Roger de Flor amb Itàlia, Flos i Calcat i Navarra. Són talls necessaris per culminar les obres de reurbanització del carrer de Roger de Flor, que inclouen, entre d'altres, la renovació del clavegueram. Les dates concretes dels talls successius a la resta de cruïlles s’anunciaran a mesura que es confirmi la programació, en funció del desenvolupament de les obres.
 

Roger de Flor, nou eix de vianants mar-Vallmora

El tall és necessari per avançar amb les obres de reurbanització del carrer de Roger de Flor, des de l’N-II i fins a l’Edifici Centre, amb actuacions complementàries en espais i equipaments adjacents, com el Mercat Municipal. L’objectiu principal és dotar el Masnou d’un eix òptim per a vianants i per a la dinamització comercial, que uneixi el mar amb el parc de Vallmora, el pulmó verd de la vila. Tot plegat suposa una inversió d’1 milió d’euros, aproximadament, actuant sobre una superfície total de 3.600 metres quadrats.

Es preveu que les obres de reurbanització del tram superior de Roger de Flor s’estenguin durant dos o tres mesos. I és que es tracta d’una actuació integral, que inclou la renovació de la xarxa de clavegueram i dels subministraments soterrats, entre d'altres accions.