Nous talls de trànsit a partir de dimarts als carrers de Navarra, Pompeu Fabra, Flos i Calcat i Abat Escarré

Última revisió 11-06-2019 07:53
07/06/2019

Els tres primers talls són necessaris per asfaltar i duraran fins al 17 juny; el de l'Abat Escarré tindrà vigència un mes i mig, segons la previsió

Dimarts vinent, 11 de juny, es tallaran al trànsit trams dels carrers de Navarra, Pompeu Fabra i Flos i Calcat, al centre del municipi. El motiu dels talls en aquestes vies és la renovació de l’asfalt. Les feines, segons la previsió, duraran fins al 17 de juny, per la qual cosa s’espera que els trams afectats es reobrin al trànsit el dia 18. Quan comencin aquests talls ja s’hauran reobert al trànsit els trams dels carrers de Lluís Millet i de Pau Casals i de l’avinguda Joan XXIII, tallats aquesta setmana també per renovar-ne l’asfalt.

Així, al carrer de Navarra coincidiran durant una setmana dos talls simultanis, en trams diferents i per treballs que no estan relacionats entre si. El tram que es talla entre l’11 i el 17 de juny és el comprès entre el carrer del Torrent Umbert i l’avinguda de Joan XXIII, per renovar-ne l’asfalt i la senyalització horitzontal. L’altre segment del carrer de Navarra tallat és el comprès entre el passeig de Romà Fabra i el carrer del Pintor Domènech i Farré. Aquest tall, vinculat a la conversió del carrer de Roger de Flor en zona de vianants, és vigent des del 3 de juny i es preveu que duri unes tres setmanes. 

Tornant als talls que es faran per asfaltar, a partir de dimarts vinent i fins al 18 de juny, a banda del carrer de Navarra també quedaran afectats dos trams més en dues vies diferents. L’un al carrer de Pompeu Fabra, entre els carrers de Navarra i de Francesc Macià. L’altre, al carrer de Flos i Calcat, entre els carrers de Pompeu Fabra i de Ventura Gassol.

En aquests tres trams tallats no hi podran accedir vehicles, en cap cas, entre les 8 i les 18 h, tampoc els que habitualment entrin o surtin dels guals situats als trams afectats. Hi haurà també mesures especials als carrers més propers a aquests trams o als que els travessen: canvis del sentit de circulació o habilitació de doble sentit, així com restriccions d’accés a veïnat i comerços. Alhora, es desviarà el recorregut de la línia d’autobús C19 per evitar el tram del carrer de Navarra que es tallarà, tal com detalla l’avís emès per l’empresa que presta el servei.

Reurbanització del carrer de l'Abat Escarré

Tot i coincidir en el temps, el motiu del tall al carrer de l'Abat Escarré no està relacionat amb els anteriors. En aquest cas, s’engega la reurbanització d’un bon tram de la via, adjacent al camp de futbol del Club Atlètic Masnou. La durada total de les obres i del tall, segons la previsió, serà d’un mes i mig. Mentre es facin aquests treballs, s’habilitarà el doble sentit de circulació al tram del carrer de l'Abat Escarré més proper al carrer de Salvador Espriu.

Les obres es faran en dues fases diferents. En la primera es podrà continuar circulant pel tram del carrer de l'Abat Escarré comprès entre el carrer de Cornellà i l’avinguda del President Kennedy. En la segona es tallarà també aquest tram. Mentre duri aquesta darrera fase s’habilitarà el doble sentit de circulació en trams de carrers propers al de l'Abat Escarré, que quedaran senyalitzats.

Asfaltatge al carrer de Lluís Millet.
Asfaltatge al carrer de Lluís Millet.