La reforma parcial del tanatori avança a bon ritme

Última revisió 18-02-2019 07:59
15/02/2019

Els treballs de reforma i adequació de les sales de vetlla del tanatori avancen a bon ritme, de manera que es preveu que puguin quedar enllestides d'aquí a un mes, aproximadament.

Així ho han pogut constatar en la visita que hi han fet aquest matí l’alcalde, Jaume Oliveras; la regidora Sílvia Folch (1a tinenta d’alcaldia), i els regidors Ricard Plana (Projectes i Obres) i Joaquim Fàbregas (Manteniment). Els han acompanyat personal tècnic de l’Ajuntament i de l’empresa que realitza les reformes.

La reforma se centra en la redistribució dels espais de vetlla per tal de donar un millor servei i més intimitat a les famílies de les persones difuntes. Així, s’aprofita la superfície que ocupava el garatge per ampliar les dues sales de vetlla. Quan l’obra finalitzi continuaran sent dues, però estaran precedides de sengles avantsales. D’aquesta manera, es podrà ubicar el fèretre en un espai més íntim però comunicat amb l’avantsala corresponent, on es podran estar familiars i amistats. Fins ara només hi havia dues sales de vetlla, cadascuna en un únic espai, sense avantsala, sense un espai específic i íntim per al taüt.

A més, aquesta redistribució permetrà que l’entrada i la sortida del fèretre es pugui fer de manera més discreta i no a través del vestíbul comú. La redistribució es complementa amb la instal·lació d’un nou sistema de climatització a les sales i avantsales de vetlla, a més de renovar-ne els revestiments, les finestres de vidre translúcid d’aquests espais i la il·luminació. El pressupost d’execució de la reforma suma 48.380,71 euros.

Visita d'obres. Reforma del tanatori.
Visita d'obres. Reforma del tanatori.