Es reobre temporalment el pas soterrat del carrer de Brasil

Última revisió 01-04-2019 08:02
29/03/2019

S’haurà de tancar de nou, previsiblement durant cinc dies, per completar definitivament la renovació del túnel

Avui s’ha obert de nou el pas soterrat del carrer del Brasil, que permet accedir a la platja creuant per sota l’N-II i les vies del tren. Estava tancat des del 4 de març per culminar-ne la reforma.

Tot i que s’ha optat per reobrir-lo, per tal de facilitar l’accés de la ciutadania a la platja, les obres no han finalitzat del tot. S’haurà de tancar de nou, previsiblement d’aquí a uns 10 dies, per acabar-les. Manca instal·lar-hi la nova il·luminació interior i una malla metàl·lica que protegirà parets i làmpades. Es preveu que calguin cinc dies de feina per col·locar aquests elements, un cop l’empresa que executa les obres disposi de tot el material. En qualsevol cas, s’intentarà evitar que estigui tallat en dies del cap de setmana.

A banda d’aquests treballs, l’ascensor és l’últim element que manca per culminar la reforma d’aquest pas. Continua fora de servei, però ara només falta el darrer pas: que Endesa instal·li el comptador del consum elèctric perquè es pugui posar en funcionament.

En canvi, s’han culminat amb èxit la majoria dels treballs que van obligar a tancar-lo durant les darreres quatre setmanes. Han estat obres de paleta, com la millora del desguàs interior, la renovació del paviment –cosa que ha inclòs l’eliminació de barreres arquitectòniques–, l’arrebossada de parets i sostres...

 

Punt on el pas soterrat del carrer del Brasil dona accés a la platja.
Punt on el pas soterrat del carrer del Brasil dona accés a la platja.