La Taula de Salut Mental del Masnou, Alella i Teià posa fil a l'agulla amb els dos primers grups de treball

Última revisió 01-10-2018 09:19
26/09/2018

Coneixement, treball en xarxa, educació i sensibilització són els temes en què se centraran les comissions

La Taula de Salut Mental del Masnou, Alella i Teià va celebrar ahir la segona reunió, després de la que havia servit per a la seva constitució, el 3 de juliol d’enguany.

Una vintena de persones van participar en la sessió d’ahir, que va tenir lloc a Can Malet (2a planta), al Masnou. Hi van assistir Albert Alfaro, regidor de Salut Pública de l’Ajuntament del Masnou; personal tècnic dels tres consistoris; i representants de la Federació de Salut Mental de Catalunya, d’associacions de famílies i persones amb problemes de salut mental, i d’entitats proveïdores de serveis de salut mental.

L’objectiu de la reunió va ser la creació de dues comissions. Cadascuna treballarà un dels eixos següents:

  • Coneixement, coordinació i treball en xarxa.
  • Educació, sensibilització –especialment de professionals i famílies– i prevenció.

La Taula de Salut Mental té previst que els dos grups de treball es reuneixin un cop per trimestre, aproximadament, i que es facin dues sessions plenàries anuals de la Taula per tal de fer seguiment dels grups de treball.

L’objectiu principal de la Taula de Salut Mental, mancomunada entre els tres municipis, és afavorir la reflexió, l’intercanvi de recursos i el treball col·laboratiu per tal de promocionar l’atenció integral de les persones del territori que conviuen amb problemes de salut de mental.

2a reunió de la Taula de Salut Mental del Masnou, Alella i Teià.
2a reunió de la Taula de Salut Mental del Masnou, Alella i Teià.