Millores en la mobilitat a l'entorn del tram superior de l'av. Kennedy

Última revisió 13-11-2019 16:35
13/11/2019

S’hi habilita una rotonda i es modifica el sentit de circulació en trams d’alguns carrers per pacificar i reordenar el trànsit

L’Ajuntament ha modificat les darreres setmanes la senyalització viària vertical i horitzontal a l’entorn del tram superior de l’avinguda del President John Fitzgerald Kennedy. Es reordena la mobilitat del sector per pacificar-hi el trànsit i facilitar l’entrada i sortida de vehicles als carrers de la zona. Alhora, es redueix el trànsit de pas per evitar que s’utilitzin alguns carrers residencials com a dreceres.

En concret, els canvis s’han efectuat a l’avinguda esmentada i als carrers de l’Abat Escarré, de Gaietà Buïgas, de l’Hospitalet i de Cornellà. Una de les novetats més significatives és la creació d’una petita rotonda a l’avinguda del President John F. Kennedy, a la intersecció amb el carrer de l’Hospitalet. Alhora, s’habilita el doble sentit de circulació al tram del carrer de l’Hospitalet comprès entre l’avinguda del President John F. Kennedy i el carrer de Cornellà. En aquest últim, s’habilita el trànsit en sentit Teià al tram comprès entre els carrers de Gaietà Buïgas i de l’Hospitalet.

Nova rotonda a l'avinguda del President Kennedy.
Nova rotonda a l'avinguda del President Kennedy.