Es millora la seguretat i l'accessibilitat a la cruïlla dels carrers Ametllers i Montserrat Roig

Última revisió 27-03-2019 07:54
26/03/2019

Aquesta setmana han començat els treballs de renovació de la cruïlla situada a la intersecció entre els carrers dels Ametllers i de Montserrat Roig, al Masnou Alt.

És previst que les obres durin quatre setmanes. No s’espera que hi hagi afectacions en el trànsit. L’execució del projecte s’ha adjudicat a l’empresa Instal-llums SL, per un import de 47.371,50 (IVA inclòs).

L’actuació té com a objectius principals potenciar la seguretat i l’accessibilitat dels vianants, així com millorar el paisatge urbà. En concret, s’elimina una illa que hi havia al mig de la calçada i s’amplia considerablement l’amplada de la vorera d’una de les cantonades de la cruïlla. Absorbirà, per tant, la superfície que ocupava l’illa i una part de la calçada. La vorera resultant tindrà prou espai per acollir la plantació d’arbres.

Es crearà, a més, un nou pas de vianants accessible que connectarà aquesta vorera ampliada amb l’altra banda del carrer dels Ametllers. Alhora, el disseny de la nova vorera preveu un espai específic adjacent a la calçada per encabir-hi els contenidors que hi ha en aquest indret.

 

Obres d'ampliació de la vorera a la cantonada entre els carrers dels Ametllers i de Montserrat Roig.
Obres d'ampliació de la vorera a la cantonada entre els carrers dels Ametllers i de Montserrat Roig.