Asfaltatges als carrers de Teià i Girona i millores al correcà dels Pinetons

Última revisió 10-12-2018 07:48
05/12/2018

L’Ajuntament ha continuat aquests darrers dies l’activitat habitual de manteniment i millora de l’espai públic. Entre les darreres accions destaquen l’asfaltatge d'alguns trams als carrers de Teià i de Girona i els arranjaments fets al correcà del parc dels Pinetons.

En els dos trams dels carrers esmentats s'han asfaltat un total de 670 metres quadrats, amb un pressupost global de 20.438,29 euros (IVA inclòs). Al carrer de Teià s’ha asfaltat un tram que no estava pavimentat i que s’utilitza habitualment com a aparcament. Aquestes places d’aparcament quedaran regulades com a zona taronja, que només és de pagament durant l'estiu i per als vehicles de persones que no resideixen al Masnou. Al carrer de Girona s’ha asfaltat el tram comprès entre els carrers de Lleida i d’Artesa de Segre. Amb aquesta actuació s’han eliminat bonys originats per la pressió de les arrels dels arbres i s’ha aprofitat per renovar el paviment de tot el tram.

També és rellevant l’arranjament que s’ha dut a terme al correcà del parc dels Pinetons, si bé es preveu fer-hi més millores. Ara se n’ha anivellat el terra i s’hi ha afegit sauló per impedir que s’hi formi fang. També s’han fet treballs en el mobiliari i a la rampa que connecta els dos nivells d’aquest espai. Properament, l’Ajuntament preveu instal·lar-hi una porta, renovar la pintura de les papereres i de la base dels fanals, i col·locar-hi un nou plafó informatiu.