La botigueta.

Diumenge, 29 de novembre de 2015  -  18 h

La botigueta

Teatre Familiar a càrrec de Cia. Tanaka Teatre

A la botigueta de l'Amàlia es ven de tot: verdures, cafè, llegums a granel, pots de conserva, productes gurmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t'imaginaries que pots comprar en un mateix establiment.

Tot de clients estrafolaris necessitaran la teva ajuda i la de tot el públic per descobrir allò que s'amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que Ca l'Amàlia no és una botigueta qualsevol, perquè entre les caixes i els pots del magatzem s'amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.
Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l'Amàlia les extravagàncies dels seus clients? Podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?
Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i els deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!
Nota: Les situacions més inversemblants d'aquest espectacle són basades en fets reals.
Teatre familiar, recomanat per a infants a partir de 5 anys.

PUNTS DE VENDA D'ENTRADES*

*Consultar els detalls de cada espectacle
Anticipada:
www.quedat.cat
Taquilla (una hora abans de l'espectacle):
Espai Escènic Ca n'Humet
Carrer de Fontanills, 77-79
08320 El Masnou


Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l'Espai Escènic Ca n'Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.
Els infants i nadons comptabilitzen per a l'aforament.
Entrada gratuïta als menors de 24 mesos, amb excepció d'aquelles activitats en les quals s'especifiqui i sempre que quedin entrades disponibles.
Un cop adquirides les localitats, no s'admeten devolucions ni canvis. L'Espai Escènic Ca n'Humet es reserva el dret de no permetre l'entrada al teatre una vegada començat l'espectacle.
L'Espai Escènic Ca n'Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.
No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l'Espai Escènic Ca n'Humet.
La programació de l'Espai Escènic Ca n'Humet, fruït de la col•laboració de les regidories de Cultura i Acció Social, inclou espectacles adaptats per a persones sordes, amb la participació d'Enric Lluch, intèrpret en llengua de signes catalana i assessor en discapacitats sensorials.

Lloc: Espai Escènic Ca n'Humet

Adreça: Fontanills 77-79

Ho organitza: AJUNTAMENT DEL MASNOU

Preu: 3 euros

Tipus d'acte: Infantils, Teatre

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-06-2018 13:00