El Masnou acull aquest diumenge la final de la Copa d'Espanya de Futbol Americà

Última revisió 16-12-2019 08:22
12/12/2019

El públic que assisteixi al camp de l’Atlètic Masnou col·laborarà amb La Marató de TV3 i Proyecto Pol

El Camp Municipal d’Esports d’Ocata (av. del President Kennedy, 58), seu del Club de Futbol Atlètic Masnou, acull aquest diumenge, 15 de desembre, a les 13.30 h, la final de la Copa d’Espanya de Futbol Americà, que es disputaran els equips Badalona Dracs i LG OLED Las Rozas Black Demons.

El públic que assisteixi al partit se solidaritzarà amb les persones que pateixen malalties minoritàries. Ho farà adquirint les entrades solidàries, aportant un mínim de 2 euros que es destinaran íntegrament a La Marató de TV3 d’enguany i a Proyecto Pol, una associació que lluita contra la hiperglicinèmia no cetòsica, una malaltia minoritària que afecta una desena de persones a l’Estat espanyol. A més de donar impuls a la investigació mèdica i als tractaments, els aficionats i aficionades podran gaudir de la fan zone  que s’hi habilitarà, amb jocs per a infants i una zona de restauració.

Aquesta serà la tercera final de copa consecutiva que enfronta els Dracs i els Black Demons. Els badalonins són els vigents campions de Lliga i Copa. Si guanyen a la final del Masnou, aconseguiran la seva sisena Copa d’Espanya, la quarta consecutiva. Els Black Demons, finalistes en les tres edicions anteriors d’aquesta final, guanyaran el títol per primer cop si aconsegueixen derrotar els Dracs.

Cartell de la final de la Copa d'Espanya de Futbol Americà.
Cartell de la final de la Copa d'Espanya de Futbol Americà.