Més de 3.000 escolars ja són a les aules del Masnou

Última revisió 13-09-2018 07:48
12/09/2018

Dimecres, 12 de setembre, ha estat el primer dia del curs 2018-2019 per als més de 3.000 alumnes de segon cicle d’educació infantil, primària i ESO dels centres educatius del municipi. Pel que fa als ensenyaments obligatoris, augmenten les línies d’ESO i, aquest curs, l’Institut Maremar compta amb tres línies de 1r i de 2n d’ESO, i, el Mediterrània, amb tres línies de 3r d’ESO. 

L’Escola Municipal de Música (EMUMM) i el Centre de Formació per a Persones Adultes (CFPAM) començaran les classes els propers dies, amb la novetat del trasllat del CFPAM, que s’ubicarà a la primera planta de l’Edifici Centre.

Les escoles bressol i llars d’infants del municipi ja havien començat el curs fa uns dies. Pel que fa a les escoles bressol municipals, Sol Solet i La Barqueta, se n’han ocupat totes les places. Resten únicament dues vacants al grup de lactants de La Barqueta.

El conseller d'Ensenyament de la Generalitat inaugurarà el nou curs escolar 

El nou curs escolar 2018-2019 al Masnou s’inaugurarà amb un acte oficial a càrrec de Josep Bargalló i Valls, conseller d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que pronunciarà una conferència sobre "Repensar l'educació per millorar l'escola". Serà divendres, 14 de setembre, a les 17.30 h, a la Sala Joan Comellas de l’Edifici Centre. 


 

Cartell de l'acte inaugural
Cartell de l'acte inaugural