L'Espai Escènic presenta la programació d'abril, maig i juny

Última revisió 28-03-2019 08:00
27/03/2019

Avui, 27 de març, és el Dia Internacional del Teatre

L’Espai Escènic Ca n’Humet del Masnou ha fet pública la programació d’espectacles que acollirà els mesos d’abril, maig i juny.

Coincideix amb el 27 de març, que és el Dia Mundial del Teatre, una data commemorativa creada per l’Institut Internacional del Teatre. Entre altres activitats, cada any encarrega a una persona vinculada al teatre que escrigui un missatge. Enguany, és un text escrit per Carlos Celdrán, de Cuba.

Qualitat per a tothom

La programació de l’Espai Escènic torna a apostar per la qualitat i la varietat, i dona un merescut protagonisme al teatre fet per joves, sense oblidar les produccions fetes per entitats i artistes del Masnou.

Es poden consultar totes les propostes al següent enllaç:

Entre les propostes d’alt nivell professional, destaca el Concert a dos pianos: Miguel Ángel Dionis i Ester Lecha, en el qual interpretaran peces de Piazzolla, Say, Albéniz i Milhaud, entre altres obres, amb la col·laboració del Cor Scandicus.

Com a proposta innovadora i produïda per joves, el públic podrà gaudir al Masnou de Los bancos regalan sandwicheras y chorizos, de José y Sus Hermanas. Aprofundeixen en un tema que no acaba de desenganxar-se de l’actualitat: Quin és el sentiment dels joves davant els rastres del franquisme? Influeixen en la seva vida la transició espanyola i els silencis? En definitiva, una nova generació que analitza la memòria històrica del país.

L’Espai Escènic també reserva dates per al teatre musical, de la mà de Homeless, el musical social, així com per al concert del músic local Manel Joseph, en què presentarà el disc 50 estius, i per al teatre familiar, amb La petita Capmany i Zeppelin. Tindran també el seu espai obres i concerts produïts per entitats culturals del Masnou. La primera serà L’Espiell, prevenir millor que..., que es representarà els dies 6 i 7 d’abril. Organitzada pel grup de teatre GAT, comptarà amb la col·laboració d’agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. L’objectiu: donar consells d’autoprotecció a la gent gran a través del teatre. Animals de companyia, una obra produïda també pel grup GAT, el flamenc lorquià de A la sombra de un poema i festivals de diverses entitats i escoles del Masnou completen la programació de tres mesos ben farcits de propostes a l’Espai Escènic.

Imatge de la programació de l'Espai Escènic.
Imatge de la programació de l'Espai Escènic.