Una quinzena de professionals del turisme i la comunicació visiten el Masnou

Última revisió 14-09-2018 07:52
13/09/2018

La iniciativa "Barcelona experience" té l’objectiu que agents turístics coneguin de primera mà el territori

Una quinzena de professionals van fer ahir a la tarda una visita de familiarització al Masnou i altres indrets del Maresme. El grup estava format per personal de les àrees de Turisme i de Comunicació de la Diputació de Barcelona, l’Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa, anomenada "Barcelona experience” és que agents turístics i del món de la comunicació coneguin de primera mà el territori i facilitar que difonguin els reclams i les activitats que pot fer-hi el públic general.

Van participar en el gran joc "El Masnou Terra de Mar”, una gimcana que permet conèixer el patrimoni local de manera divertida, tot seguint les pistes que es faciliten. Després, van fer un tast de productes gastronòmics locals a la Casa de Cultura. Concretament, van degustar el salmó d’Ocata Fums, les anxoves i seitons de l’Anxoveta i els vermuts CISA.

Abans d’arribar al Masnou, on van comptar amb l’acompanyament de Neus Tallada, regidora de Turisme de l’Ajuntament, la comitiva havia visitat el parc de rucs Rukimon, entre Canyamars i Dosrius, així com la població de Vilassar de Dalt, amb un dinar a l’hotel Sorli Emocions.

Aquesta ruta per a professionals ha estat organitzada per la Diputació de Barcelona i coordinada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Al Masnou, han comptat amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme del consistori.