El Masnou suma nous punts d'informació turística del Maresme

Última revisió 27-11-2018 08:41
26/11/2018

El Masnou compta amb un total de vuit punts d’informació turística (PIT) del Maresme. Enguany en suma tres als cinc que ja tenia. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme és qui lliura les plaques que identifiquen els nous punts que s’afegeixen a aquesta iniciativa, tant els masnovins com els de la resta de la comarca.

Va fer-ne entrega en un acte celebrat el dijous 22 de novembre, després de la darrera sessió informativa per a les entitats i empreses adherides al projecte dels PIT. En aquesta ocasió, el grup va visitar diversos indrets d’interès turístic d’Arenys de Mar i de Sant Pol de Mar. Neus Tallada, regidora de Turisme, va participar-hi en representació de l’Ajuntament del Masnou.

Els vuit PIT del Maresme que es troben al Masnou són:

  • Port del Masnou (nou PIT)
  • Maresme Waves (nou PIT)
  • Terrassa de Mar, apartament turístic (nou PIT)
  • Biblioteca Municipal (PIT des de fa tres anys)
  • Museu Municipal de Nàutica (PIT des de fa tres anys)
  • Oficina de Turisme (PIT des de fa tres anys)
  • Grusapartaments (PIT des de fa tres anys)
  • Apartament Terrassa (PIT des de fa tres anys)
     

El projecte PIT

Les entitats, equipaments, comerços i empreses que es constitueixen com a Punt d’Informació Turística (PIT) formen part d’una xarxa d’atenció a turistes i visitants. Realitzen accions formatives amb l’objectiu de facilitar l’accés a la informació relativa als reclams turístics i els serveis que ofereix el Maresme. Són, doncs, un complement a les oficines de turisme, ja que sovint els PIT tenen un contacte directe amb les persones que visiten el territori.

El projecte dels punts d’informació turística neix de l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i s'instaura a la comarca a través del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. El projecte té com a objectiu dotar les comarques de la província de Barcelona d’un major nombre de punts d’informació turística (siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció a les persones que visiten el territori. Per assolir aquest objectiu, els PIT disposen de les eines per informar, orientar i acompanyar els visitants durant la seva estada.

Sortida a Sant Pol de Mar. Jornada per als punts d'informació turística (PIT).
Sortida a Sant Pol de Mar. Jornada per als punts d'informació turística (PIT).