L'avi Tonet

Diumenge, 18 d'octubre de 2015  -  18 h

'L'avi Tonet', Cia. Jordi del Rio

Teatre Familiar

En Magí és un nen que arriba, com cada dia, a l'escola. Avui hauran d'escriure una redacció sobre algun ésser estimat ???un familiar, un amic…??? amb el qual tinguin una estreta relació i que s'estimin molt. En Magí tria escriure sobre el seu avi, l'avi Tonet, que malauradament fa uns mesos que es va morir i en Magí encara el troba molt a faltar.
Aquest punt de partida ens serveix per descobrir un entranyable i divertit personatge: l'avi d'en Magí, l'avi Tonet. Amb una combinació d'humor i tendresa a L'avi Tonet viurem els petits i grans moments que estan en el record d'un nét que s'estimava molt el seu avi.
Teatre familiar, recomanat per a infants a partir de 5 anys. Espectacle adaptat per a persones sordes, fruït de la col•laboració de les regidories de Cultura i Acció Social, amb la participació d'Enric Lluch, intèrpret en llengua de signes catalana i assessor en discapacitats sensorials.

PUNTS DE VENDA D'ENTRADES

Anticipada:
www.quedat.cat
Taquilla (una hora abans de l'espectacle):
Espai Escènic Ca n'Humet
Carrer de Fontanills, 77-79
08320 El Masnou

Les persones amb mobilitat reduïda poden contactar amb l'Espai Escènic Ca n'Humet al telèfon 93 557 18 51 o per correu electrònic a cultura@elmasnou.cat.

Els infants i nadons comptabilitzen per a l'aforament.

Entrada gratuïta als menors de 24 mesos, amb excepció d'aquelles activitats en les quals s'especifiqui i sempre que quedin entrades disponibles.

Un cop adquirides les localitats, no s'admeten devolucions ni canvis. L'Espai Escènic Ca n'Humet es reserva el dret de no permetre l'entrada al teatre una vegada començat l'espectacle.

L'Espai Escènic Ca n'Humet es reserva el dret de modificar el programa sempre que sigui imputable a raons alienes.

No es permet obtenir enregistraments de les obres ni fer fotografies sense autorització de l'Espai Escènic Ca n'Humet.

Lloc: Espai Escènic Ca n'Humet

Adreça: Fontanills 77-79

Ho organitza: Ajuntament del Masnou

Preu: 3€

Tipus d'acte: Teatre

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 08-06-2018 13:02