El Nadal dels infants al Masnou

Durant les vacances escolars d'hivern, els infants del Masnou tenen l'oportunitat de gaudir d'un bon nombre d'activitats per celebrar el Nadal i ocupar el seu temps de lleure. A més de les propostes organitzades per diverses entitats, des de la Regidoria d'Infància s'han posat en marxa diverses activitats. El dissabte 27 de desembre, el Complex Esportiu Municipal va acollir un taller de circ en família, que té continuïtat amb l'Espai Circ'Art, un taller que es du a terme en dos blocs, els dies 29, 30 i 31 de desembre; i els dies 2, 3 i 4 de gener del 2015.

Una altra cita destacada aquests dies ha estat la jornada dedicada a difondre l'activitat de Protecció Civil. Un cop més, els més petits van poder conèixer de primera mà el funcionament i les caracterítiques d'aquest servei de voluntariat. Va ser el dissabte 27 de desembre, a les pistes esportives de Pau Casals, amb jocs, exhibicions i xocolatada.

El dilluns 29 i el dimarts 30 de desembre, la Sala Joan Comellas va acollir l'espectacular desplegament de la Ciutat Infinita, un taller de peces de construcció en què més de 200 infants van donar forma a la ciutat dels seus somnis. També el dilluns 29, a Els Vienesos es va dur a terme un taller de tortell de Reis.

Fins al moment més màgic del Nadal, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient el proper dilluns 5 de gener, els infants encara poden gaudir de diversos tallers i activitats (les places per participar al taller de cookies s'han exhaurit). Consulteu totes les activitats nadalenques previstes a Els Vienesos i altres equipaments municipals. 

El dissabte 3 i el diumenge 4 de gener, els carters reials s'instal·laran als Jardins de Països Catalans per recollir les cartes de tots els infants de la vila, i el dilluns 5, el Masnou rebrà la visita de Ses Majestats els Reis d'Orient.

La cavalcada sortirà de la plaça d'Europa i, des del port esportiu, s'incorporarà a la carretera d'Alella, per seguir pels carrers de les Guilleries, Pollacra Goleta Constança, Almeria, avinguda de Joan XXIIII, Navarra, Pintor Domènech, Tomàs Vives, Sant Felip, Capità Mirambell, Manila i Jardins dels Països Catalans, on finalitzarà.

Galeria d'imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 01-10-2018 16:57