La jornada per promoure les entitats del Masnou, un èxit

Última revisió 02-10-2018 09:11
01/10/2018

Diumenge, 30 de setembre, la Jornada d’Entitats va assolir la sisena edició amb un nou èxit de participació. Ubicada aquest any als jardins dels Països Catalans, durant el diumenge al matí s’hi van aplegar una trentena d'entitats del Masnou que van mostrar la seva tasca a la població amb carpes informatives i amb diverses activitats, que van incloure exhibicions, mostres i tallers. La jornada va cloure amb un dinar de germanor.

A més d’enfortir la xarxa associativa del municipi, la trobada va servir per posar de manifest el benefici de l'associacionisme. Es va fer difusió de la campanya “Les entitats, font de salut”, promoguda per l’Ajuntament i el Centre de Salut Mental, amb la col·laboració dels centres d’atenció primària del Masnou i les entitats del municipi amb l’objectiu d’incidir i difondre els beneficis per a la salut que l’associacionisme i el fet de pertànyer a una entitat poden tenir per a les persones.

El cap de setmana també va acollir altres iniciatives organitzades per algunes de les nombroses entitats del municipi. Va tenir lloc el Ple de Rauxa, una mostra de balls i elements de cultura popular organitzat per la colla bastonera Ple de Cops; una festa amb degustació de montaditos en benefici de l'Associació DISMA, a càrrec de l'Associació de Veïns del Carrer de Sant Rafael amb la col·laboració de diversos comerços del Masnou, i la representació de la comèdia L’inspector a l'Espai Escènic, de la mà del grup de teatre GAT.