Contractats tres joves en pràctiques beneficiaris del Programa de garantia juvenil

Última revisió 05-11-2018 08:25
31/10/2018

Una integradora social, un tècnic de suport a projectes de gestió i un dissenyador gràfic treballen, des del dilluns 29 d’octubre, a l’Ajuntament. La contractació, per un període de sis mesos a jornada completa, s’ha fet a través del Programa de garantia juvenil, una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves d'entre 18 i 29 anys. L’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, els han donat la benvinguda a l’organització aquest dimecres, 31 d’octubre.

Els tres perfils contractats treballen en diferents àrees de l’Ajuntament. La integradora social dona suport a projectes d’acció social i realitzarà tasques d’implantació, seguiment i valoració d’aquests projectes sota la supervisió de la persona responsable del servei. Quant al tècnic de suport a projectes de gestió, treballa a la Gerència, tot i que per la naturalesa del projecte s’haurà de relacionar amb bona part dels àmbits de gestió municipal, en els quals s’està implantant el sistema de cartes de serveis. Donarà suport al disseny i la implantació del sistema d’indicadors. El dissenyador gràfic desenvolupa la seva activitat a l’Alcaldia, concretament al Departament de Comunicació i Premsa, i col·labora executant el disseny de productes de cartelleria i pàgina web, entre d’altres elements informatius.

L’objectiu d’aquest programa és que els joves puguin accedir a una contractació laboral amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat i que els permeti l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i els faciliti la seva permanència al mercat laboral en l'àmbit pel que s’han format.

Aquestes contractacions s’han dut a terme amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, i el cofinançament del Fons Social Europeu des de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.
 

Una integradora social, un tècnic de suport a projectes de gestió i un dissenyador gràfic treballen, des del dilluns 29 d'octubre, a l'Ajuntament
Una integradora social, un tècnic de suport a projectes de gestió i un dissenyador gràfic treballen, des del dilluns 29 d'octubre, a l'Ajuntament