Atenció en línia dels serveis d'Ocupació i d'Empresa

Última revisió 27-03-2020 09:07
26/03/2020

L’Ajuntament ha posat en marxa l’espai virtual “Promoció Econòmica respon”, per atendre en línia empreses, treballadors i treballadores durant la crisi de salut pública provocada pel coronavirus, que ha obligat a tancar les oficines municipals.

El portal, creat pel Centre d’Empreses Casa del Marquès, conté un formulari perquè empreses, autònoms, autònomes, treballadors i treballadores puguin fer consultes personalitzades. També s’hi pot trobar informació actualitzada sobre les mesures socioeconòmiques que s’estan implantant per ajudar a superar aquesta crisi.

A banda, es pot contactar directament amb el Servei Local d’Ocupació a través de l’adreça de correu electrònic serveiocupacio@elmasnou.cat. Es pot consultar també l’avís que ha publicat aquest servei al web municipal, amb informació específica per a les persones que es troben en situació d’atur. S’hi poden trobar enllaços per fer tràmits en línia amb el Servei d’Ocupació de Catalunya  (SOC) i el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE). També s’hi ha publicat informació sobre els tràmits relacionats amb la renda garantida de ciutadania.

Captura del web 'Promoció Econòmica respon'
Captura del web 'Promoció Econòmica respon'