Divendres 28, una animada jornada culminarà amb els ulls posats al cel

Última revisió 30-06-2019 10:29
28/06/2019

Àlbum de fotografies de Festa Major

La nit en què de ben segur més masnovins i masnovines miraran el cel alhora —molts asseguts a la sorra de la platja— per veure una nova coreografia pirotècnica del tradicional castell de focs serà la del divendres 28 de juny.

La revetlla de Sant Pere acollirà diverses propostes que tindran com a epicentre la platja. Abans no arribi l’espectacle visual que omplirà de color el municipi, les havaneres amenitzaran la vetllada amb la formació masnovina Borinquen, acompanyades per la degustació de rom cremat. Després del joc de llums i foc ideat per la Pirotècnia García, sota la direcció artística de Manuel Osuna, la nit continuarà amb l’animació musical del grup Hotel Cochambre i els discjòqueis del Masnou Boytronique i Plusniners, a qui podeu conèixer una mica millor a les pàgines següents d’aquest programa.

Abans no es faci de nit, seran diverses les propostes que tindran lloc als carrers del municipi. Per als més petits, a la tarda, hi haurà La Città Infinita, un joc de construcció d’on sortirà la creació d’una ciutat. També a la tarda tindrà lloc la subhasta cantada de peix i la inauguració de les exposicions de Ramon de los Heros (dissenyador de l’ésser màgic que apareixerà a la Festa Major) i de la llegenda de les nimfes del pregó. Quan es faci fosc, el foc farà el seu primer recorregut per la vila i s’escamparà pels carrers amb el correfoc juvenil.

Altres actuacions que tindran lloc durant la jornada seran la dels Salerosos de Can Mandri, el concert de rock de l’Escola Municipal de Música (EMUMM) i la Jove Orquestra de Cambra (JOCEM) del municipi, la cantada d’havaneres i gòspel del Cor de Can Malet amb el suport d’Emma Calvo, l’exhibició de ball de bastons de Ple de Cops, i els concerts de les formacions Cuarto Segunda (hip-hop) i Ominira (dub i afrobeat), a les Happy Food Trucks dels jardins dels Països Catalans.

Avís: si aneu al concert de rock de l’Escola Municipal de Música (EMUMM) i la Jove Orquestra de Cambra (JOCEM), a Les Seixanta Escales, us recomanen que porteu un coixí per gaudir del concert d’una manera més còmode.

 

A les 23 h, tindran lloc els focs d'artifici
A les 23 h, tindran lloc els focs d'artifici