Diumenge 30, espremeu al màxim l'últim dia de la Festa Major

Última revisió 01-07-2019 08:47
30/06/2019

L’últim dia de Festa Major la gresca no s’atura i està ple d’activitats per gaudir-ne fins a darrera hora: una visita guiada a l’església de Sant Pere, una cercavila amb festa de l’escuma, un taller de raku en què s’esmaltaran petites peces de ceràmica fetes a partir d’un motlle relacionat amb les nimfes del pregó... Propostes de tota mena per esprémer la jornada, que també compta amb un concurs de pintura ràpida i un de paelles.

Quant a la música, a més de La Saladeta, la tarda musical per als més petits en què actuaran El Pot Petit i The Penguins (Reggae per Xics), aquesta jornada també compta amb una trobada country, una ballada de sardanes, i els concerts corals de La Teatral i de la Coral Xabec, així com els de David Ros (folk-pop) i Yes to All?, als Happy Food Trucks.

Aquesta darrera jornada de Festa Major s'ha encetat amb la tradicional despertada de la Colla de Diables i s’acomiadarà amb la rua pels carrers dels trabucaires, galejant amb l’espetec de les seves salves.

A més, de 10 a 14 h, a l’avinguda de Pau Casals es pot donar sang.

Torna el gran tobogan d’aigua urbà

El tobogan infinit es torna a instal·lar al Masnou durant el darrer dia de la Festa Major. De 129 metres de llarg, esta ubicat al carrer del Pintor Fortuny, entre la plaça de l’Onze de Setembre i la de la República. S’hi poden llançar persones de més de sis anys, entre les 11 i les 15 h.

L’activitat s’inclou dins la campanya comercial Llança’t a comprar al Masnou”, endegada des d’El Masnou Comerç. Per accedir al tobogan cal polsera o tiquet de viatge (Més informació:

Festa i esport

L'esport sempre ha format part de les propostes de la Festa Major i, com no podia ser d’una altra manera, les activitats esportives també tenen cabuda el darrer dia amb la XXVI Travessa al Port del Masnou, el Torneig de Partides Ràpides d’Escacs, el Memorial Esteve & Josepo i batejos populars de vela.

 

 

 

 

 

El trenet de Festa Major
El trenet de Festa Major