Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Gabinet d'Alcaldia
L'alcalde

Jaume Oliveras, alcalde del MasnouBenvinguts i benvingudes a la pāgina web de l'Ajuntament del Masnou. Com a alcalde del Masnou, tinc el compromís amb tots vosaltres d'exercir la responsabilitat que m'ha estat atorgada per part del Ple d'aquesta corporaciķ. La voluntat de la poblaciķ del Masnou ha definit, per a aquest mandat 2015–2019, un plenari municipal més divers, ampli i representatiu dels diferents interessos dels ciutadans i ciutadanes. L'Ajuntament és l'administraciķ més propera a la ciutadania, per la qual cosa cal que sempre tingui les portes obertes. La comunicaciķ és un repte que cal anar millorant dia a dia per part d'aquest Ajuntament. I ha de ser una comunicaciķ que també permeti que la ciutadania del Masnou expressi les seves demandes i faci aportacions al treball colˇlectiu que ens hem proposat portar endavant.

L'Equip de Govern que avui encapįalo té altres grans reptes damunt la taula: treballar per la cohesiķ social, la promociķ i l'activitat econōmica del municipi, el manteniment i millora del nostre espai públic, la cultura com a eix vertebrador del nostre municipi i la modernitzaciķ de l'Ajuntament  perquč ens permeti una millor comunicaciķ i participaciķ. Un Ajuntament pensant en el servei a la ciutadania. El nostre municipi no és alič a la situaciķ que viu el nostre país. Catalunya es troba avui en una cruīlla i ara és el moment de donar el pas decisiu cap a la plena llibertat. L'alcalde i l'Equip de Govern estem fermament compromesos en aquests moment histōric.

Com a alcalde del Masnou, he adquirit un compromís. Un compromís basat en la dedicaciķ i la responsabilitat. Vull exercir aquest cārrec amb rigor, diāleg i proximitat. Treballem per millorar el present posant la mirada en el futur: per el Masnou més cohesionat i més just, que combini identitat amb modernitat, per el Masnou amb una qualitat de vida que ens faci sentir orgullosos a tots plegat de compartir una realitat en quč tots som veīns i veīnes , que tots som ciutadans i ciutadanes.

 
AGENDA DE L'ALCALDE
27
juliol
2017
 
Dijous
18:00 h
(*fins al 28-12-2017)
27
juliol
2017
 
Dijous
23:55 h
(*fins al 2-8-2017)
31
juliol
2017
 
Dilluns
09:30 h
(*fins al 25-12-2017)
31
juliol
2017
 
Dilluns
14:00 h
(*fins al 25-12-2017)
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marEl Masnou ActiuPerfil del contractantAgenda juvenil i infantil"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00