S'obre l'adjudicació de 20 abonaments a l'aparcament del Mercat Vell

Última revisió 30-10-2019 08:53
29/10/2019

El període per presentar sol·licituds finalitza el 26 de novembre

 

L’Ajuntament ha obert el procés d’adjudicació en règim d’abonament de 20 places d’estacionament a l’aparcament públic del Mercat Vell. D’aquestes, 17 són per a turismes; les altres 3, per a motocicletes.

Es poden presentar sol·licituds fins al 26 de novembre del 2019. Cal aportar el model d’instància específica i la documentació requerida. Es pot fer presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), o per Internet, mitjançant la seu electrònica.

Es pot consultar tota la informació i fer el tràmit en línia al següent enllaç:

Per participar en aquest procés d’adjudicació, la instància que s’ha de presentar és la següent:

La taxa municipal per a l’ús exclusiu d’una plaça a l’aparcament del Mercat Vell és de 85 euros al mes per a vehicles de 4 rodes. Per als de dues rodes, la tarifa és de 30 euros al mes. Si hi ha més demanda que oferta, es tindran en compte dos criteris de preferència entre les persones sol·licitants: el primer, la proximitat del domicili, i el segon, la proximitat del lloc de treball.

Es pot demanar més informació a l’Àrea de Mobilitat i Via Pública, trucant al número de telèfon 93 557 17 00 o escrivint a l’adreça electrònica mobilitat@elmasnou.cat.

 

Entrada de l'aparcament públic del Mercat Vell.
Entrada de l'aparcament públic del Mercat Vell.