Signat el conveni de col·laboració amb Ricky Rubio Foundation

Última revisió 07-05-2018 10:30
26/03/2018

El dilluns 26 de març, l'Ajuntament del Masnou va formalitzar el conveni de col·laboració amb la Ricky Rubio Foundation, amb el qual aquesta fundació es compromet a fer una aportació de 90.000 euros a l’Ajuntament per canviar el paviment de la pista del Complex Esportiu Municipal per un de parquet. Com a reconeixement per aquesta acció, l’Ajuntament es compromet, entre d'altres, a donar el nom de Ricky Rubio a la pista esportiva del Complex Esportiu del municipi. L'alcalde, Jaume Oliveras, i el president de la Fundació, Esteve Rubio, van formalitzar l'acord. A la signatura també hi va assistir el regidor d'Esports, Quim Fàbregas.

La pista, que va veure els primers passos d’aquest jugador professional, té una superfície sintètica de linòleum d’uns 1.250 m², que passarà a ser de parquet flotant, una actuació que permetrà una millora qualitativa en la promoció esportiva del bàsquet i donarà peu també a una utilització variada i múltiple de la pista per als esports que habitualment s’hi practiquen.

El Ple del novembre de 2017 va aprovar la denominació de la pista esportiva del Complex Esportiu del Masnou com a pista Ricky Rubio, amb els vots a favor de tots els grups municipals, a excepció de la CUP-PA (2 vots), que es va abstenir.