Neteja de la riera d'Alella en el tram del Masnou i inspecció del clavegueram

Última revisió 08-10-2019 08:03
07/10/2019

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Manteniment, Serveis Municipals i Paisatge, neteja, periòdicament, el tram de la riera d'Alella comprès dins el terme municipal del Masnou per retirar l’excés de canyes i restes de riuades de la llera. L’objectiu d'aquesta actuació, que s’ha iniciat el dilluns 7 d’octubre, és evitar perills en cas de pluja intensa, plagues com les de ratolins i el creixement de les males herbes. La neteja inclou tasques de desbrossament de residus tant orgànics com inorgànics.

La Fundació CEO del Maresme porta a terme els treballs, que es calcula que duraran aproximadament tres setmanes. L’import total de les feines és de 6.951,45 euros (IVA inclòs). La Fundació CEO del Maresme és el Centre Especial de Treball de la Fundació el Maresme i la seva finalitat és la creació i el manteniment de llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Maresme.

A més, des de l’1 d’octubre i durant un període aproximat de tres setmanes, també s’estan duent a terme els treballs d’inspecció i neteja preventiva del clavegueram de la vorera de l’N-II. Aquestes tasques afecten puntualment la circulació d’un carril de circulació en sentit Barcelona, entre les 10 i les 14 h, de dilluns a dijous (els divendres i el cap de setmana no s’hi treballa).

La Fundació CEO del Maresme porta a terme els treballs, que es calcula que duraran aproximadament tres setmanes.
La Fundació CEO del Maresme porta a terme els treballs, que es calcula que duraran aproximadament tres setmanes.