Llistat definitiu d'admesos al CFPAM per al curs 2020-2021

Última revisió 16-07-2020 15:24
13/07/2020

Aquest dilluns, 13 de juliol, s'ha publicat el llistat definitiu d'admesos al Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM) per al curs 2020-2021.

Per trobar la vostra sol·licitud al llistat, la codificació és la següent: AABBCCC on AA són les dues primeres lletres del cognom de la persona, BB les dues primeres lletres del nom de la persona i CCC els dos últims números i la lletra del DNI/NIE o els tres últims números del passaport de la persona sol·licitant.

Del 7 al 10 de juliol es van poder presentar al·legacions al llistat amb el barem provisional i, com que hi ha hagut modificacions, ara es publiquen les llistes baremades definitives, a partir de les quals es durà a terme el sorteig.

El 15 de juliol, a les 12 h a l'aula 3 de la primera planta de l'Edifici Centre, es durà a terme el sorteig públic per dirimir les situacions d'empat. Per raons de seguretat sanitària amb motiu de la COVID-19, les persones que vulguin estar presents durant el sorteig hauran de portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres. L'aforament de l'aula serà de màxim 10 persones.

El 16 de juliol es publicaran, per ensenyaments, les llistes d'admesos i exclosos i la llista d'espera.

La matrícula de l'alumnat admès serà del 2 al 9 de setembre, ambdós inclosos.

L’oferta formativa del CFPAM per al curs 2020-2021 és la següent: Graduat en educació secundària per a persones adultes (GES), curs específic d'accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), formació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior (PPACFGS), preparació per a les proves d'accés a la universitat per a majors de 45 anys, castellà nivell 1 (acolliment lingüístic), taller d'alfabetització, tallers d'anglès inicial i tallers d'informàtica.

Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM)
Centre de Formació de Persones Adultes del Masnou (CFPAM)