L'Ajuntament contracta dinou persones en situació d'atur a través dels plans d'ocupació i el programa Enfeina't

Última revisió 07-09-2018 14:18
13/02/2018

Els dies 27 de desembre i 31 de gener es van incorporar a treballar a l’Ajuntament del Masnou tretze persones a través del programa "Treball i Formació" del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). A més, el 9 de febrer es van sumar a la plantilla sis persones procedents del programa "Enfeina’t", també del SOC. En total es contractaran dinou persones, totes en situació d’atur.

Totes les persones participants dels Plans d’ocupació, a excepció d’una, són del Masnou. Dos dels contractats es dedicaran a la neteja, un farà d’ordenança, dos de jardiners, un de fuster, un de lampista, dos d’operaris polivalents, dos de paletes i dos de pintors. Nou han estat contractats per sis mesos i quatre per un any, en funció de la línia d’actuació del SOC (Línia PANP, Línia PRMI, o Línia DONA).

Respecte a les persones contractades a través del programa "Enfeina’t", que van començar el dia 9 de febrer de 2018 i seran contractades per un any, dues faran les funcions d’ordenances i quatre, d’operàries de la brigada municipal. En aquest cas, totes les persones contractades són residents del municipi en situació d’atur de llarga durada.

Els dos programes, "Treball i Formació" i "Enfeina't" estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social. A més, el programa "Treball i Formació" compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu.