Inscripcions obertes per participar en les trobades amb l'alcalde

Última revisió 09-09-2020 09:46
08/09/2020

S’organitzen diverses sessions telemàtiques aquesta tardor per parlar amb l’alcalde sobre temes d’interès local

Els veïns i veïnes del Masnou que ho desitgin ja poden inscriure’s en alguna de les tres trobades amb l’alcalde que tindran lloc aquesta tardor: el 23 de setembre (a les 12 h), el 21 d’octubre (a les 20 h) i el 25 de novembre (a les 18 h).

Per participar en les xerrades amb el batlle, Jaume Oliveras, cal inscriure-s'hi, a través del formulari específic, enviant un correu electrònic a alcaldia@elmasnou.cat o trucant al número de telèfon 93 557 17 00.

Seran converses obertes, encara que les places s’han limitat a un màxim de 10 persones per sessió. Es faran per via telemàtica, a través de Jitsi, una aplicació de videoconferències per Internet. S’ha optat per aquest canal, en lloc de fer-les presencialment, com en les edicions anteriors, com a mesura preventiva davant la pandèmia de la COVID-19.

El motiu de les trobades és facilitar un espai on els veïns i veïnes del Masnou puguin xerrar i debatre de forma distesa amb l’alcalde sobre temes d’interès local, de manera que es pugui produir un intercanvi directe de punts de vista i facilitar la recollida d’inquietuds, preocupacions, crítiques i propostes de la ciutadania.

Trobades amb l'alcalde. Tardor 2020. Cartell.
Trobades amb l'alcalde. Tardor 2020. Cartell.