Es reprèn l'Audiència Pública prèvia al Ple, però no serà presencial

Última revisió 20-08-2020 17:42
20/08/2020

La ciutadania pot tornar a expressar-se davant d’aquest òrgan a partir de la sessió de setembre, prevista el dia 17

L’Ajuntament del Masnou torna a convocar l’Audiència Pública prèvia al Ple, que és un espai participatiu en el que la ciutadania pot fer propostes, preguntar o queixar-se de forma directa a l’alcalde, els regidors i les regidores de la corporació.

Amb tot, amb motiu de la pandèmia de la COVID-19 i de manera excepcional i transitòria, l’Audiència Pública no es farà presencial, almenys fins que no millori la situació i es puguin relaxar les mesures excepcionals de salut pública. Per tant, qui vulgui fer que la seva veu sigui escoltada al Ple, ha de fer-ho per escrit, omplint la instància que es pot trobar al tràmit corresponent. S’hi ha d’exposar l’assumpte o problema de forma completa, no seran vàlides les instàncies on només se citi un tema sense desenvolupar-lo.

No es convoca cap Audiència Pública des del mes de febrer, a causa de la pandèmia de la COVID-19. Durant aquests mesos, sí que s’han celebrat tots els plens previstos. S’han dut a terme de forma telemàtica, excepte el darrer, el del mes juliol, que va tornar a ser presencial, però sense públic, ja que es va limitar l’aforament. Aquesta va ser una de les mesures preventives que van aplicar-se, així com el manteniment de la distància física entre els regidors, les regidores i el personal tècnic que havia d’assistir-hi.

 

 

 

Sessió plenària del 16 de juliol del 2020.
Sessió plenària del 16 de juliol del 2020.