El 14 de març, jornada especial de la Lliga Escolar de Bàsquet

Última revisió 10-09-2018 13:39
08/03/2007

El 14 de març, els equips dels diversos col·legis de la vila que participen en la primera Lliga Escolar de Bàsquet deixaran per un dia les pistes de les seves escoles per celebrar una jornada especial al Poliesportiu Municipal.

Més de 70 jugadors i jugadores de cinc col·legis del Masnou (Lluís Millet, Ferrer i Guàrdia, Rosa Sensat, Escolàpies i CEIP Ocata) participaran en aquesta jornada. En acabat, hi haurà un berenar per a tots els nens i nenes participants.

La jornada comptarà amb la presència del jove masnoví Ricky Rubio, jugador del DKV Joventut.

El Masnou Basquetbol organitza i coordina la Lliga Escolar de Bàsquet, i compta amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament.

Com neix la LLiga Escolar de Bàsquet?

Des de fa tres temporades, El Masnou Basquetbol s'ha proposat fer arribar l'esport del bàsquet als col·legis de la vila. Actualment, ja són tres les escoles públiques (Lluís Millet, CEIP Ocata i Rosa Sensat) en què monitors i monitores d'El Masnou Basquetbol imparteixen l'activitat extraescolar del bàsquet.

Davant d'aquesta progressió, aquesta temporada han proposat a d'altres centres educatius del Masnou que ja impartien aquesta activitat (Escolàpies i Ferrer i Guàrdia) la possibilitat de fer una lliga escolar de bàsquet.

Aquesta lliga es juga un dimecres al mes a les diverses escoles del Masnou participants i l'objectiu és que els més de 70 nens i nenes que hi prenen part posin en pràctica el que estan aprenent. Els partits són sense marcador i són arbitrats per jugadors i jugadores d'El Masnou Basquetbol.